Domov
 


Kdo smo

O podjetju  -  Kdo smo  -  Pogosta vprašanja  -  Naše reference

Zagotavljamo kakovostno in osebno poslovno svetovanje

Podjetje KER FIN, finančni inženiring d. o. o. zagotavlja kakovostno in osebno poslovno svetovanje, usmerjeno predvsem v mala in srednja podjetja. Naše strokovno znanje obsega tako osnovne računovodske storitve kot tudi kompleksno finančno in poslovno načrtovanje ter pomoč pri pridobivanju finančnih sredstev.

Pokličite nas in nam dovolite, da naše znanje in izkušnje prenesemo v vaše poslovanje. Nudimo vam prvovrstne svetovalne storitve in osebno pozornost ob privoščljivi ceni, kot to že delamo za vrsto naših strank.

Naše poslanstvo
Naše poslanstvo je pomoč strankam pri njihovih poslovnih, finančnih in računodvodskih potrebah z namenom zagotavljanja uspešnosti pri doseganju njihovih dolgoročnih ciljev. Zavzemamo se za proaktiven pristop pri doseganju teh ciljev. To pa zahteva odprto komunikacijo za odlično razumevanje potreb naših strank, skozi raziskavo in celovito analizo. V KER FIN, finančni inženiring d. o. o. se zavezujemo k doseganju teh ciljev z visokimi standardi odličnosti in profesionalnosti. Naš cilj je postati del vašega tima, kjer si prizadevamo prevzemati breme finančnega poslovanja vašega podjetja, zato da se vi lahko posvetite operativnemu delu poslovanja.

Naša filozofija
Hitra reakcija. Direktna komunikacija. Jasne razlage.

Jurij Keržan, direktor
Magister ekonomije, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani,
Uni. dipl. inženir elektrotehnike, Fakulteta za elektrotehniko in računalništvo, Univerza v Ljubljani

Jurij je ustanovil podjetje KER FIN, finančni inženiring d. o. o. leta 2009, po 15 letih dela v vodilnih bankah in podjetjih, kjer je razvil strokovno znanje na področju finančnega, strateškega načrtovanja in svetovanja. Njegovo znanje obsega pripravo planov, načrtov, analiz, tržne raziskave, pridobivanje nepovratnih sredstev, svetovanje pri vodenju in upravljanju podjetij.